Сигнал за сериозно пострадал 24-годишен пловдивчанин след нанесен му побой е

...
Сигнал за сериозно пострадал 24-годишен пловдивчанин след нанесен му побой е
Коментари Харесай

Четирима пребиха 24-годишен пловдивчанин, задържаха ги

Сигнал за съществено потърпевш 24-годишен пловдивчанин след нанесен му побой е получен в 5 ч. в неделя в Четвърто районно управление (на МВР) в Пловдив.

Според първичната информация, на автобусна спирка на бул. „ Цар Борис III Обединител ” младежът решил да се качи в преди малко спрял таксиметров автомобил и отворил пасажерската врата. Предишният клиент обаче към момента не бил слязъл и сред двамата зародило спречкване, което прераснало в сборичкване. Във физическата разпра се намесили и трима познати на слезлия от таксито мъж, които станали очевидци на случилото се.

След медицински обзор е открито, че от получените удари 24-годишният е със междинна телесна щета. При последвалата инспекция на сигнала и осъществените голям брой оперативни и издирвателни дейности през вчерашния ден в полицейския арест били арестувани нападателите – мъже на 34, 33 и двама 26-годишни.

Допълнително е открито, че единият от тях лишил портфейла на пострадалия, в който имало персонални документи и пари. Материалите по формираното досъдебно произвеждане са импортирани в Районна прокуратура – Пловдив, а през днешния ден четиримата са привлечени като обвинени и арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Действията по следствието не престават.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР